Om oss

Vi startade Dogstory med ambitionen att erbjuda en riktigt välsorterad butik med fokus på genuin kvalitet. Hos oss hittar du alla nödvändiga måsten för din hunds hälsa – inifrån och ut. Vårt fokus är att selektera högkvalitativa produkter, i första hand från Sverige och EU - med ett tydligt syfte att öka hälsan hos Sveriges alla hundar! Vi vill hjälpa dig till ett bättre hundliv!

 

Vår mission 

Vi arbetar dagligen med att utveckla relationer till leverantörer som delar vårt fokusområde om hundhälsa – inifrån och ut. Genom att erbjuda den svenska marknaden välsorterade produkter som är bra för både dig och din bästa vän, så kan vi bidra till att öka välmåendet för Sveriges fyrbenta pälsklingar. Hållbarhet och långsiktighet med fokus på utmärkt kvalitet är något som ska genomsyra vårt sortiment. Vi arbetar för att öka försäljningen av välvalda och långsiktiga köp, samtidigt som vi gemensamt avser att minska onödig konsumtion av icke-nödvändiga artiklar som är producerade långt ifrån vårt närområde.  

 

Vår vision 

Vi vill rädda alla hundar som far illa! Låter det orealistiskt? Kanske – men det är faktiskt vad som som genuint driver oss. Innan vi hade en färdig affärsidé om vad vi faktiskt skulle erbjuda den svenska marknaden, så uttryckte vi att "Vi måste rädda alla hundar!".

Våra värderingar och vår gränslösa kärlek för hundar är fortfarande vår ledstjärna, därför är vår vision att bygga samarbeten med organisationer som sätter hundens bästa i fokus. För att vår vision ska kunna förverkligas måste vi inkludera dig som hundägare, för tillsammans kan vi göra skillnad – på riktigt! Vi hoppas att du vill vara delaktig i vår resa framåt. 

 

Våra värdeord 

 

Godhet

Vi tror på det goda i alla människor, och förmågan att omsätta detta till goda handlingar för våra fyrbenta vänner. Oavsett om det innebär att investera i bättre kost för sin hund, att lägga värdefull tid som hundvakt, eller, att som vi: investera i de bästa tänkbara produkterna för hundens välmående. Allt vi gör kan göra skillnad – med fokus på det goda för Sveriges hundar.  

 

Ärlighet       

Ärlighet varar längst! Lite av en kliché, vi vet – men ack så viktig. Detta är något som vi också vill ska genomsyra upplevelsen av oss, oavsett om du är kund, leverantör, eller någon form av samarbetspartner. Vi kommer exempelvis aldrig att försköna dina förväntningar på våra produkter, utan med full transparens våga tala om för- och nackdelar med olika artiklar, användningsområden etc. Vi är varken veterinärer, kost- eller beteendeexperter för hund, därför kommer vi alltid rådgöra dig att söka upp någon med denna expertis om du tycks stå med utmaningar som vi inte kan hjälpa dig med genom våra produkter.  

 

Kvalitet        

Ytterligare ett ord du har hört tidigare. För oss innebär det att aldrig avvika från vår affärsidé; att endast erbjuda ett välsorterat och högkvalitativt sortiment inom alla nödvändiga produkter för din hund, som i första hand skall vara närproducerade i vårt land, närområde, eller inom EU.

Därför kommer vi heller aldrig erbjuda produkter vi inte anser når upp till vår nivå av kvalitet. 

 

Långsiktighet

Vi vill att ditt köp hos oss skall vara hållbart och långsiktigt, varför vi samarbetar med noga utvalda leverantörer för din bästa vän! Kvalitet prioriteras i alla våra inköp, och på så sätt vill vi bidra till att minska ”slit och släng” artiklar som man hittar överallt i marknaden idag. Genom vårt fokus på noga utvalda leverantörer kan vi säkerställa produkter som lever upp till förväntningar och som kan användas länge, i syfte att minska onödiga köp som missgynnar vår hälsa, miljö, och ekonomi.